Give your website a premium touchup with these free WordPress themes using responsive design, seo friendly designs www.bigtheme.net/wordpress

BEDRIJFSFILM INSPREKEN

Op zoek naar een voice-over voor een bedrijfsfilm, presentatie, internetvideo, instructiefilm of bedrijfsvideo? Een uitstekend idee, want een voice-over geeft het direct een professionelere uitstraling en brengt op een eenvoudige manier relatief veel informatie over. Hierdoor kan de lengte worden beperkt en dat is weer van belang om te voorkomen dat de kijker voortijdig afhaakt. Daarnaast kan een professionele voice-over met de juiste toon, snelheid en timing de boodschap ook echt overbrengen, zonder dat er afleiding ontstaat vanwege de manier waarop dit gebeurt. Want het is natuurlijk niet de bedoeling dat de aandacht wordt verlegd naar de stem die de informatie verstrekt.

 

BEDRIJFSFILM PORTFOLIO

Bedrijfsfilm Valk Verrast

Internetvideo Huren.nl

Bedrijfsfilm Wetering

Bedrijfsvideo Eurofleur

Streaming Video OHRA

Webvideo Netwerkstad

 

BEDRIJFSFILM VOICE-OVER

Uiteraard kan de tekst in een studio naar keuze worden opgenomen, maar Bestemming Producties beschikt ook over een eigen professionele opnamestudio met spreekcel. De opname kan dus ook prima op afstand als download aangeleverd worden. Bijkomend voordeel, de voice-over blijft mede daardoor heel goed betaalbaar en als er achteraf nog iets moet worden aangepast, gaat dit heel efficiënt en zonder enig hoorbaar verschil.

Over het algemeen kan een bedrijfsfilm binnen 24 uur worden ingesproken, maar als het inspreken echt haast heeft, dan kan er nog sneller geschakeld worden vanwege de studio aan huis. Via Source connect is er overigens een audio-verbinding via internet in hoge kwaliteit met de studio mogelijk, zodat er op afstand kan worden geregisseerd. Live meeluisteren en regie is ook mogelijk via Skype. Verder is het natuurlijk ook mogelijk om kosteloos een specifieke demo aan te vragen, van een gedeelte van de tekst van de bedrijfsfilm, om een definitieve stemkeuze te kunnen maken.

Wil je meer informatie over een voice-over voor een bedrijfsfilm, commercial of voice response? Neem dan geheel vrijblijvend contact op per e-mail of telefonisch via 033-2010202.