Give your website a premium touchup with these free WordPress themes using responsive design, seo friendly designs www.bigtheme.net/wordpress

COMMERCIAL INSPREKEN

Edwin heeft in de loop der jaren al veel radio- en tv-commercials voor allerlei merken en bedrijven ingesproken, waarbij telkens de juiste tone of voice is gevonden. Of het nu zakelijk ingesproken moet worden of juist uitbundig, vrolijk, wervend, met gevoel, hardselling… Noem het maar op… Edwin is erg veelzijdig en past zijn stem op een natuurlijke manier aan, zodat de tekst helder en met het juiste gevoel wordt overgebracht.

 

COMMERCIAL PORTFOLIO

Commercial Husqvarna

Commercial MyPrime Ziggo

Commercial Lionel Richie

Commercial Disney

Commercial Rod Stewart

The Voice Kids On Tour

 

COMMERCIAL OPNEMEN

Uiteraard kan de commercial in een studio naar keuze worden opgenomen, maar Bestemming Producties beschikt ook over een eigen professionele opnamestudio met spreekcel. De opname kan dus ook prima op afstand als download aangeleverd worden. Bijvoorbeeld als WAV- of MP3-bestand.

Over het algemeen kan een commercial binnen 24 uur worden aangeleverd, maar als het inspreken van een commercial echt haast heeft, dan kan er nog sneller geschakeld worden vanwege de studio aan huis. Via Source connect is er overigens een audio-verbinding via internet in hoge kwaliteit met de studio mogelijk, zodat er op afstand kan worden geregisseerd. Bijkomend voordeel is dat de geluidskwaliteit zo goed dat de opname direct gebruikt kan worden voor producties en broadcast. Live meeluisteren en regie is overigens ook mogelijk via Skype. Verder is het natuurlijk mogelijk om geheel vrijblijvend een specifieke demo op te vragen, om een definitieve stemkeuze te kunnen maken.

Wil je meer informatie over een voice-over voor een commercial, bedrijfsfilm of voice response? Neem dan geheel vrijblijvend contact op per e-mail of telefonisch via 033-2010202.