Give your website a premium touchup with these free WordPress themes using responsive design, seo friendly designs www.bigtheme.net/wordpress

Voiceover Opname

OPNAME VOICE-OVER

Uiteraard kan de productie worden opgenomen in een studio naar keuze, maar Bestemming Producties beschikt over een eigen professionele opnamestudio. De voice-over voor een bedrijfsfilm, commercial of voice response kan dus ook prima op afstand als download aangeleverd worden. Bijvoorbeeld als WAV- of MP3-bestand. Bijkomend voordeel; de opname kan over het algemeen binnen een dag nog worden aangeleverd, er hoeft geen externe studio te worden ingehuurd en de voice-over blijft mede daardoor heel goed betaalbaar. Bovendien, als er achteraf nog iets moet worden aangepast, gaat dit heel efficiënt en zonder enig hoorbaar verschil.

 

OPNAMEKWALITEIT

Er wordt gebruik gemaakt van Pro Tools 12. De opname kan daardoor met precisie worden bewerkt en volgens specifieke wensen worden aangeleverd. Om de hoogste opnamekwaliteit te garanderen wordt de voice-over opgenomen met hoogwaardige apparatuur, waaronder een Neumann (U87) microfoon, een Universal Audio Apollo Audiointerface, een Focusrite ISA voice processor en uiteraard vindt de opname plaats in een professionele spreekcel.

De stem wordt vaak als ‘kale’ opname aangeleverd. Dit betekent dat dit een zuivere opname is, die nog niet is bewerkt. Uiteraard behoort afmixen bij aanlevering ook tot de mogelijkheden, maar een producent kan met de onbewerkte opname nog alle kanten op en het geheel naar eigen smaak een klankkleur geven.

Een voorbeeld van de (kale) opnamekwaliteit is te downloaden. Klik daarvoor op stemopname.

 

DIRECTE VERBINDING OPNAMESTUDIO

Via Source connect is een audio-verbinding in hoge kwaliteit via internet met de studio mogelijk, zodat regie op afstand mogelijk is. Bijkomend voordeel is dat de geluidskwaliteit zo goed is, dat de opname direct kan worden gebruikt. Regie en live meeluisteren is overigens ook mogelijk via een Skype verbinding.

 

DEMO VOICE-OVER

Een algemene stemdemo is te downloaden, maar het is ook mogelijk om geheel vrijblijvend een specifieke demo op te vragen, om een definitieve stemkeuze te kunnen maken. Wil je meer informatie over voice-overs of mogelijk een tekst laten inspreken? Neem dan contact op per e-mail of telefonisch via 033-2010202.