Give your website a premium touchup with these free WordPress themes using responsive design, seo friendly designs www.bigtheme.net/wordpress

VOICE RESPONSE INSPREKEN

Een voice response systeem, antwoordapparaat, voicemail, keuzemenu, voicedail menu of informatielijn voorzien van een professionele stem? Een uitstekend idee, want bij een telefonisch contact krijgt de klant of relatie natuurlijk gelijk een indruk van de onderneming. Behalve het keuzemenu waardoor je bij de juiste persoon terechtkomt en een meldtekst die je te horen krijgt wanneer je buiten openingstijden belt, is het ook een mooie kans om de klant verder te informeren over andere diensten of aanbiedingen. En de kosten vallen reuze mee, voice-over Edwin Ouwehand beschikt over een eigen professionele opnamestudio met spreekcel. De voice-over kan dus op afstand aangeleverd worden, blijft mede daardoor betaalbaar en kan bovendien snel aangeleverd worden. Bijkomend voordeel, als er achteraf nog iets moet worden aangepast, gaat dit heel efficiënt en zonder enig hoorbaar verschil.

Voice Response voorbeeld

 

Over het algemeen kan een voice response tekst binnen 24 uur worden ingesproken, maar als het inspreken echt haast heeft, dan kan er vaak nog sneller geschakeld worden. De opname wordt bij het gebruik over een telefoonlijn standaard voorzien van een speciale processing om de verstaanbaarheid nog verder te verhogen. Bovendien wordt er doormiddel van EQ voor gezorgd dat de stem het niet te zwaar en bombastisch wordt. Dit is zeker ook een belangrijk punt met betrekking tot indruk die je af wilt geven over de telefoon.

 

Voice Response produceren

Heb je hulp nodig bij het goed formuleren van de boodschap of dient de voice response tekst nog even iets worden aangepast zodat het als geheel beter loopt? Ook daar kan Edwin een bijdrage aan leveren. Wil je meer informatie of een advies? Bijvoorbeeld over het laten inspreken van een commercial, telefooncentrale, bedrijfsfilm of een telefoonbeantwoorder? Neem dan geheel vrijblijvend contact op per e-mail of telefonisch via 033-2010202.