Give your website a premium touchup with these free WordPress themes using responsive design, seo friendly designs www.bigtheme.net/wordpress

Voiceover

UITLEG OVER VOICE-OVER

Allereerst spreken we dan over een stem die buiten het beeld commentaar geeft. Bij reportages, documentaires en educatieve films en programma’s bijvoorbeeld, is de voice-over de stem van de commentator. Bij een speelfilm wordt een voice-over vaak ingezet als verteller van de gedachten van een personage, of als verteller van het verhaal ingesproken door een hoofdrolspeler of door een aparte acteur. Het is een snelle techniek om bijkomende informatie te geven, die anders meer verteltijd in beslag zou nemen en soms onnodig duur of zelfs onmogelijk te filmen is. Het tempo waarin de gebeurtenissen worden verteld kan zo verhoogd worden.

Ook reclamespots worden vaak van voice-overs voorzien. Maar denk ook aan bedrijfsvideo, instructievideo, multimedia, animaties, voice response, billboards, voicemails, infomercials, corporate webvideo, promo’s, promotiefilms, voorlichtingsfilms, telefooncentrales, antwoordapparaten, reminders, internetvideo’s, trailers, informatieve films, instore communicatie en webvideo’s.

Voorbeelden van voice-overs vind je op deze website onder andere bij bedrijfsfilmsvoice response en commercials.

Professionele voice-over

Edwin Ouwehand is al ruim 12 jaar voice over van RTL4, de grootste commerciële televisiezender van Nederland, en is al meer dan 20 jaar als professional werkzaam bij de landelijke radio. Een veelzijdige stem die veel verschillende emoties op een natuurlijke manier kan overbrengen. Een voice over met de juiste toon, snelheid en timing die de boodschap ook echt overbrengen, zonder dat er afleiding ontstaat vanwege de manier waarop dit gebeurt. Want het is natuurlijk niet de bedoeling dat de aandacht wordt verlegd naar de persoon die de informatie verstrekt.

Vanuit de eigen professionele opnamestudio met spreekcel kan de opname op afstand als download aangeleverd worden. Bijvoorbeeld als WAV- of MP3-bestand. Over het algemeen kan een voice over binnen 24 uur worden aangeleverd, maar als het inspreken van een tekst echt haast heeft, dan kan er over het algemeen nog sneller geschakeld worden.

Ben je op zoek naar een stem met ervaring en benieuwd hoe hij de boodschap overbrengt? Vraag dan vrijblijvend een demo aan van een gedeelte van de tekst die ingesproken dient te worden.

Neem voor meer informatie en de tarieven voor het inspreken contact op per e-mail of telefonisch via 033-2010202.